Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева због наношења тјелесних повреда

26.05.2022. 11:52
3
ИЗВОР: katera.news

Полицијској станици  Источно Ново Сарајево, 25. 5. 2022. године пријављено је да лице иницијала Д.В. малтретира супружнике у дворишту њихове породичне куће.

Полицијски службеници на лицу мјеста затекли су лице Д.В. са видним повредама главе и тијела, те лишили слободе лице иницијала Д.З. који му је нанио повреде, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио да се против лица Д.В. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање сигурности“, а против Д.З. извјештај о почињеном кривичном дјелу „Тешка тјелесна пвреда“.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Konjanik 28.05.2022. 11:37
    E jesi ga slao Tralala, čuj u oči ga ubadao😲😲.
  • Generic placeholder image
    Tralalaaa 27.05.2022. 13:10
    Inace taj mirni i povuceni decko je odlezao 3 godine u Zenici jer je izbo nozem momka i na kraju ga od bijesa u oci ubadao. Ne mogu da vjerujem da se takva osoba ne lijeci u nekoj uatanovi.
  • Generic placeholder image
    Konjanik 26.05.2022. 20:25
    Braneći kućni prag,život i čast svoje porodice,naš komšija Dejo poznat kao miran i povučen momak,bio je satjeran uza zid i primoran da nauči pameti poznatog kabadahiju,siledziju i kamatara Dalibora Vaskovića.Sada Dado intenzivno plavi a zubi mu po Tilavskoj travi.
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 21m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 16m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    6h 4m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    7h 10m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 38m
    0