Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva zbog nanošenja tjelesnih povreda

26.05.2022. 11:52
3
IZVOR: katera.news

Policijskoj stanici  Istočno Novo Sarajevo, 25. 5. 2022. godine prijavljeno je da lice inicijala D.V. maltretira supružnike u dvorištu njihove porodične kuće.

Policijski službenici na licu mjesta zatekli su lice D.V. sa vidnim povredama glave i tijela, te lišili slobode lice inicijala D.Z. koji mu je nanio povrede, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da se protiv lica D.V. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“, a protiv D.Z. izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška tjelesna pvreda“.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Konjanik 28.05.2022. 11:37
    E jesi ga slao Tralala, čuj u oči ga ubadao😲😲.
  • Generic placeholder image
    Tralalaaa 27.05.2022. 13:10
    Inace taj mirni i povuceni decko je odlezao 3 godine u Zenici jer je izbo nozem momka i na kraju ga od bijesa u oci ubadao. Ne mogu da vjerujem da se takva osoba ne lijeci u nekoj uatanovi.
  • Generic placeholder image
    Konjanik 26.05.2022. 20:25
    Braneći kućni prag,život i čast svoje porodice,naš komšija Dejo poznat kao miran i povučen momak,bio je satjeran uza zid i primoran da nauči pameti poznatog kabadahiju,siledziju i kamatara Dalibora Vaskovića.Sada Dado intenzivno plavi a zubi mu po Tilavskoj travi.
Povezane vijesti
Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Krađa u Palama Krađa u Palama
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    23h 37m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    21h 12m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    7h 11m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    5h 38m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    7h 30m
    0