Ухапшено лице које је пљачкало подруме по Источном Сарајеву

06.02.2020. 13:32
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево лишили су слободе лице иницијалa E.J. из Калесије, Кантон Тузла, због основа сумње да је починио више кривичних дјела „Тешка крађа“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“.

Лице се сумњичи да је у протеклих десет дана извршило више провала у подрумске просторије у стамбеним зградама на подручју општине Источно Ново Сарајево у улицама Спасовданска, Хиландарска и Змај Јовина, из којих је отуђио већу количину електричног и радног алата, као и предмета за кућну употребу.

Приликом лишења слободе код лица је пронађен и одузет алат за који се претпоставља да је навјероватније наведном служио за вршење кривичних дјела.

Лице Е.Ј. након криминалистичке обраде предато је припадницима Судске полиције у Источном Сарајеву због централне потјернице за наведеним, расписане од стране Општинског суда Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 11m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    5h 35m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    3h 50m
    10
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    20h 19m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    5h 29m
    0