Ухапшено лице које је пуцало испред угоститељског објекта у Сокоцу

13.09.2022. 11:45
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац лишили су слободе лице иницијала С.П. због основа сумње да је починио кривична дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или екслозивних материја“.

Лице се сумњичи да је испред угоститељског објекта, у улици Цара Лазара у Сокоцу испалио више хитаца у ваздух из ватреног оружја-пиштоља, те се возилом удаљио са лица мјеста.

Полицијски службеници су на основу наредбе Основног суда Соколац, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, извршили претрес возила које користи наведени и том приликом пронашли ватрено оружје-пиштољ и 8 комада метака калибра 7,65 мм.

Такође, у претресу је пронађена и одређена количина суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу марихуана.

У току је документовања предмета, након чега ће тужилаштву против осумњиченог бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима и уручен налог за учињен прекршај из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
У акцији у Сокоцу прикупљено 60 јединица крви У акцији у Сокоцу прикупљено 60 јединица крви
Група ходочасника са Романије кренула на поклоњење Чајничкој Красници Група ходочасника са Романије кренула на поклоњење Чајничкој Красници
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    9h 5m
    0
  • Слани мафини
    18h 26m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    20h 21m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    18h 15m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    12h 44m
    3