Uhapšeno lice koje je pucalo ispred ugostiteljskog objekta u Sokocu

13.09.2022. 11:45
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac lišili su slobode lice inicijala S.P. zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekslozivnih materija“.

Lice se sumnjiči da je ispred ugostiteljskog objekta, u ulici Cara Lazara u Sokocu ispalio više hitaca u vazduh iz vatrenog oružja-pištolja, te se vozilom udaljio sa lica mjesta.

Policijski službenici su na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršili pretres vozila koje koristi navedeni i tom prilikom pronašli vatreno oružje-pištolj i 8 komada metaka kalibra 7,65 mm.

Takođe, u pretresu je pronađena i određena količina suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuana.

U toku je dokumentovanja predmeta, nakon čega će tužilaštvu protiv osumnjičenog biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima i uručen nalog za učinjen prekršaj iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi
Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    10h 51m
    0
  • Slani mafini
    20h 12m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    22h 7m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    20h 1m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    14h 30m
    3