Ухапшено осам лица у акцији „Видиковац“

18.02.2020. 10:13
0
ИЗВОР: Srna

Осам лица ухапшено је на подручју Бањалуке у оперативној акцији кодног назива "Видиковац" која је усмјерена на борбу против злоупотребе опојних дрога, сазнаје Срна.

Према незваничним сазнањима, слободе су лишени Филип Милојевић, Марко Костић, Лука Маунага, Станислав Подешва, Анастасија Борић, Марко Стрика, Софија Мирковић и Срђан Костић.

Наведена лица лишена су слободе због постојања основа сумње да су извршили кривична дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојне дроге.

Из Полицијске управе Бањалука раније је саопштено да су на подручју Бањалуке у току претреси на више локација с циљем откривања и доказивања кривичних дјела из области злоупотребе дроге.

Оперативну акцију "Видиковац" спроводе припадници Полицијске управе Бањалука у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет, под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда Бањалука.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 36m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 20m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    8h 5m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    5h 4m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    5h 10m
    0