Uhapšeno osam lica u akciji „Vidikovac“

18.02.2020. 10:13
0
IZVOR: Srna

Osam lica uhapšeno je na području Banjaluke u operativnoj akciji kodnog naziva "Vidikovac" koja je usmjerena na borbu protiv zloupotrebe opojnih droga, saznaje Srna.

Prema nezvaničnim saznanjima, slobode su lišeni Filip Milojević, Marko Kostić, Luka Maunaga, Stanislav Podešva, Anastasija Borić, Marko Strika, Sofija Mirković i Srđan Kostić.

Navedena lica lišena su slobode zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojne droge.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je saopšteno da su na području Banjaluke u toku pretresi na više lokacija s ciljem otkrivanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

Operativnu akciju "Vidikovac" sprovode pripadnici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Banjaluka.

Komentari 0
Povezane vijesti
Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu
Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih
Predložen pritvor za 18 lica i mjere zabrane za njih pet Predložen pritvor za 18 lica i mjere zabrane za njih pet
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    23h 46m
    1
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    21h 45m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    14h 27m
    4
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    23h 58m
    0
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 0m
    0