Ухапшено пет лица, међу којима су полицајац и бивши припадник МУП-а

20.07.2023. 13:56
0
ИЗВОР: srna.rs

У наставку акције "Огањ" ухапшено је пет лица, међу којима су полицијски службеник Полицијске управе Требиње који ће бити суспендован и бивши припадник Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, док се за два лица још трага, а у току су претреси на више локација на подручју Требиња, саопштено је из МУП-а Српске.

Пет лица се доводи у везу са извршењем кривичних дјела недозвољена производња и промет дрога, омогућавање уживања дрога, тешка крађа и злоупотребе службеног положаја или овлаштења.

Након завршених активности које реализује Управа криминалистичке полиције са Управом за организовани и тешки криминалитет и Полицијском управом Требиње, надлежном тужилаштву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу против 11 лица.

Припадници МУП-а, под надзором Окружног јавног тужилаштва Требиње, реализују наставак акције кодног назива "Огањ" која се односи на расвјетљавање кривичних дјела оштећење и одузимање туђе ствари и изазивање опште опасности почињених у периоду 2020. и 2021. године на подручју Требиња.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Најчитаније
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    23h 53m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    20h 9m
    1
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    16h 4m
    6
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    12h 34m
    0
  • Лов газда са Јадрана не престаје
    11h 43m
    1