Uhapšeno pet lica, među kojima su policajac i bivši pripadnik MUP-a

20.07.2023. 13:56
0
IZVOR: srna.rs

U nastavku akcije "Oganj" uhapšeno je pet lica, među kojima su policijski službenik Policijske uprave Trebinje koji će biti suspendovan i bivši pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, dok se za dva lica još traga, a u toku su pretresi na više lokacija na području Trebinja, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Pet lica se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnih djela nedozvoljena proizvodnja i promet droga, omogućavanje uživanja droga, teška krađa i zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja.

Nakon završenih aktivnosti koje realizuje Uprava kriminalističke policije sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Trebinje, nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv 11 lica.

Pripadnici MUP-a, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, realizuju nastavak akcije kodnog naziva "Oganj" koja se odnosi na rasvjetljavanje krivičnih djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti počinjenih u periodu 2020. i 2021. godine na području Trebinja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    20h 7m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    5h 40m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    20h 17m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    5h 46m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    5h 44m
    0