Уклоњени камиони са барикаде код Дудиног крша

03.01.2023. 18:30
0
ИЗВОР: srna.rs

Посљедња барикада на сјеверу Косова и Метохије је уклоњена, након што је Кфор склонио два запаљена камиона на новом мосту код Дудиног крша у сјеверном дијелу Косовске Митровице.

- Возила су уклоњена како би путеви на сјеверу Косова и Метохије били проходни и враћена слобода кретања - саопштено је из Кфора.

Из Кфора су навели да је њихова јединица спровела инжењерску операцију и уклонила камионе.

Барикада на мосту код Дудиног крша постављена је у уторак, 27. децембра, као и у центру Косовске Митровице код Бошњачке Махале као одговор српског народа због хапшења Миљана Аџића, Слађана Трајковића и Дејана Пантића и присуства специјалних јединица косовске полиције на сјеверу.

Камиони на мосту су запаљени у ноћи између сриједе и четвртка, 28. и 29 децембра, када је донијета одлука да се Срби повуку са барикада.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 47m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 31m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 44m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 58m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 50m
    0