„Улични свирачи“ прикупили 1150 КМ за породицу Лопатић

28.07.2022. 08:52
0
ИЗВОР: katera.news

Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ и "Улични свирачи" покренули су акцију помоћи за породицу Лопатић из Хан Дервенте. 

Упркос лошим временским условима и киши која није престајала падати, хуманитарни наступ "Уличиних свирача" окупио је велики број добрих људи, и прикупљено је 1150 КМ за помоћ овој породици.

- Хвала „Уличним свирачима“, хвала свим људима који су били дио ове акције и хвала Господу јер нико као Он не може изазвати толико доброг на тако малом мјесту. Наша акција се наставља са вјером да ће баш на овом мјесту бити приказана Сретова слика са шољицом кафе у руци, у дворишту породичне куће – поручили су из овог удружења.

О тешкој животној причи и суровости живота која је пала на леђа Срете Лопатића и његове мајке Наде портал Катера је већ писао. Живот у трошној кући у којој године проводе мајка и син, за особе са инвалидитетом скоро је немогућ, стога је ово удружење одлучило да покрене хуманитарну акцију и подари им лакши живот.

  • „Улични свирачи” свирају сутра за породицу Лопатић
    26.07.2022. 21:12

    Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ покренуло је акцију помоћи за породицу Лопатић из Хан Дервенте у оквиру које ће сутра у 19.00 часова на паљанском шеталишту “Улични свирачи” одржати ...

Источно Сарајево
„Улични свирачи” свирају сутра за породицу Лопатић

Циљ акције је да се прикупе средства за изградњу лифта и уређење дворишта, како би Срето остварио своју највећу жељу, да у дворишту породичне куће попије кафу.

Слика

Фото: Facebook/ Православно Хуманитарно Удружење Свети Сава

Коментари 0
Повезане вијести
Привремена обустава саобраћаја на локалитету каменолома „Хан Дервента“ Привремена обустава саобраћаја на локалитету каменолома „Хан Дервента“
Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
„Улични свирачи” свирају сутра за породицу Лопатић „Улични свирачи” свирају сутра за породицу Лопатић
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    15h 45m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    13h 47m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    12h 40m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    12h 45m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    11h 48m
    1