"Улични свирачи" сакупили 1.250 КМ за лијечење Mарка Павловића

29.09.2022. 21:28
0
ИЗВОР: srna.rs

Концертом уличних свирача на Тргу Србија у Источном Сарајеву вечерас је прикупљено 1.250 КМ за лијечење Марка Павловића са Пала који болује од Вилсонове болести.

Један од организатора вечерашње акције, Лука Новосел рекао је Срни да се Марково здравствено стање погоршало у посљедњих неколико дана, те да је вечерашња акција организована с циљем сакупљања финансијских средстава за његов хитан одлазак у Београд.

- Заједно са Марковом мајком се трудимо да сакупимо што више средстава како би Марко могао што прије да оде за Београд и да се врати, ако Бог да, жив и здрав - рекао је Новосел.

Он је додао да су "Улични свирачи" тим од неколико чланова који свирком и пјевањем на улицама општина и градова прикупља помоћ за оне којима је она потребна, те да су тренутно у процесу стварања фондације "Улични свирач".

Коментари 0
Повезане вијести
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну акцију (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала организовало васкршњу хуманитарну ак...
Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева Васкршња акција помоћи социјално угроженом становништву Источног Сарајева
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    23h 4m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    13h 24m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    23h 48m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    2h 37m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    2h 31m
    0