"Ulični svirači" sakupili 1.250 KM za liječenje Marka Pavlovića

29.09.2022. 21:28
0
IZVOR: srna.rs

Koncertom uličnih svirača na Trgu Srbija u Istočnom Sarajevu večeras je prikupljeno 1.250 KM za liječenje Marka Pavlovića sa Pala koji boluje od Vilsonove bolesti.

Jedan od organizatora večerašnje akcije, Luka Novosel rekao je Srni da se Markovo zdravstveno stanje pogoršalo u posljednjih nekoliko dana, te da je večerašnja akcija organizovana s ciljem sakupljanja finansijskih sredstava za njegov hitan odlazak u Beograd.

- Zajedno sa Markovom majkom se trudimo da sakupimo što više sredstava kako bi Marko mogao što prije da ode za Beograd i da se vrati, ako Bog da, živ i zdrav - rekao je Novosel.

On je dodao da su "Ulični svirači" tim od nekoliko članova koji svirkom i pjevanjem na ulicama opština i gradova prikuplja pomoć za one kojima je ona potrebna, te da su trenutno u procesu stvaranja fondacije "Ulični svirač".

Komentari 0
Povezane vijesti
Neven Tuševljak krenuo na humanitarno trčanje za Dimitrija Neven Tuševljak krenuo na humanitarno trčanje za Dimitrija
Neven Tuševljak kreće u humanitarno trčanje od Istočnog Sarajeva do Bijeljine Neven Tuševljak kreće u humanitarno trčanje od Istočnog Sarajeva do Bijeljine
Karte za pomoć u liječenju Gorana Simića mogu se naći na više lokacija u Istočnom Sarajevu Karte za pomoć u liječenju Gorana Simića mogu se naći na više lokacija u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
 • Najugroženijima 200 kilograma svinjskog mesa
  9h 34m
  4
 • Izabrani vršioci dužnosti članova Predsjedništva SDS-a
  23h 52m
  11
 • Teatar u sarajevskih Srba
  1h 9m
  0
 • Pokrenut postupak protiv Srbije zbog isticanja zastave u svlačionici
  23h 36m
  0
 • Džudo klub „Romanija“ iz Pala uspješan u Vojkovićima
  5h 31m
  0