"Ulični svirači" sakupili 1.250 KM za liječenje Marka Pavlovića

29.09.2022. 21:28
0
IZVOR: srna.rs

Koncertom uličnih svirača na Trgu Srbija u Istočnom Sarajevu večeras je prikupljeno 1.250 KM za liječenje Marka Pavlovića sa Pala koji boluje od Vilsonove bolesti.

Jedan od organizatora večerašnje akcije, Luka Novosel rekao je Srni da se Markovo zdravstveno stanje pogoršalo u posljednjih nekoliko dana, te da je večerašnja akcija organizovana s ciljem sakupljanja finansijskih sredstava za njegov hitan odlazak u Beograd.

- Zajedno sa Markovom majkom se trudimo da sakupimo što više sredstava kako bi Marko mogao što prije da ode za Beograd i da se vrati, ako Bog da, živ i zdrav - rekao je Novosel.

On je dodao da su "Ulični svirači" tim od nekoliko članova koji svirkom i pjevanjem na ulicama opština i gradova prikuplja pomoć za one kojima je ona potrebna, te da su trenutno u procesu stvaranja fondacije "Ulični svirač".

Komentari 0
Povezane vijesti
Humanitarna akcija u susret Božiću u Palama Humanitarna akcija u susret Božiću u Palama
Udruženje "Grobari Pale" organizuje još jednu božićnu humanitarnu akciju Udruženje "Grobari Pale" organizuje još jednu božićnu humanitarnu akciju
Foto Jelena organizuje humanitarno fotografisanje za našeg Miloša Foto Jelena organizuje humanitarno fotografisanje za našeg Miloša
Najčitanije
 • Posni kolač sa višnjama i makom
  10h 37m
  0
 • Na Jahorini uhapšen jedan od najvećih bjegunaca u Evropi
  6h 44m
  0
 • Marko Kubatlija od danas na čelu Agencije za unapređenje stranih investicija BiH
  8h 51m
  9
 • Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje podjelu novogodišnjih paketića
  10h 42m
  0
 • Neregistrovana vozila krstare seoskim putevima
  10h 49m
  1