Улични свирачи скупљају новац за Вању Маловић на Палама

10.11.2021. 21:45
1
ИЗВОР: Катера

Неколицина музичара, који су предвођени Луком Новоселом, прије пар година кренули у хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава за лијечење дјеце и младих, којима је новац био потребан, и овог пута окупиће се на паљанском шеталишту да свирају и пјевају за Вању Маловић.

Улични свирач Лука Новосел објавио је на свом "Фејсбук" налогу да ће у суботу, 13. новембра на паљанској Променади, од 12.00 часова са колегама музичарима свирати и прикупљати новац за петомјесечну бебу Вању из Београда.

Породици Вање Маловић, којој је дијагностификована спинална мишићна атрофија Тип 1, потребно је око 2,5 милиона евра за куповину неопходних лијекова, који ће побољшати њено здравствено стање и дати јој нову шансу за живот.

Улични свирачи су позвали грађане Пала и других општина да прошетају променадом, уживају у музици и донирају новац за куповину Вањиних лијекова.

Такође, поручују да до 14. новембра позовемо број 1414 и донирамо барем 1 КМ за лијечење ове дјевојчице.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    pale 11.11.2021. 07:47
    Podržite spasite život. Bruka je što se na računu uzme još 1 KM koja ne ide u ovu svrhu nego neki... porez provizija... nebitno kako se zove ali uzimaju.
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    19h 40m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    17h 42m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    16h 35m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    16h 40m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    15h 43m
    1