Ulični svirači skupljaju novac za Vanju Malović na Palama

10.11.2021. 21:45
1
IZVOR: Katera

Nekolicina muzičara, koji su predvođeni Lukom Novoselom, prije par godina krenuli u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje djece i mladih, kojima je novac bio potreban, i ovog puta okupiće se na paljanskom šetalištu da sviraju i pjevaju za Vanju Malović.

Ulični svirač Luka Novosel objavio je na svom "Fejsbuk" nalogu da će u subotu, 13. novembra na paljanskoj Promenadi, od 12.00 časova sa kolegama muzičarima svirati i prikupljati novac za petomjesečnu bebu Vanju iz Beograda.

Porodici Vanje Malović, kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna atrofija Tip 1, potrebno je oko 2,5 miliona evra za kupovinu neophodnih lijekova, koji će poboljšati njeno zdravstveno stanje i dati joj novu šansu za život.

Ulični svirači su pozvali građane Pala i drugih opština da prošetaju promenadom, uživaju u muzici i doniraju novac za kupovinu Vanjinih lijekova.

Takođe, poručuju da do 14. novembra pozovemo broj 1414 i doniramo barem 1 KM za liječenje ove djevojčice.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    pale 11.11.2021. 07:47
    Podržite spasite život. Bruka je što se na računu uzme još 1 KM koja ne ide u ovu svrhu nego neki... porez provizija... nebitno kako se zove ali uzimaju.
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    4h 21m
    0
  • Slani mafini
    13h 42m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 37m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 31m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    8h 0m
    3