Урош Блажић признао убиства у селима Мало Орашје и Дубона

26.07.2024. 14:22
0
ИЗВОР: srna.rs

Урош Блажић признао је на припремном рочишту у судници Окружног затвора у Београду да је 4. маја прошле године убио девет и ранио 12 особа у селима Мало Орашје и Дубона код Младеновца и Смедерева.

Пуномоћници оштећених изјавили су новинарима да је Блажић данас признао кривицу и рекао да не зна шта га је обузело тог дана.

- Нешто ме је обузело, па сам то урадио. Али не знам шта - пренијели су пуномоћници Блажићеве ријечи.

Његов отац Радиша негирао је кривицу, односно да је извршио кривично дјело недозвољена производња, држање, ношење и стављање у промет оружја и експлозивних материја у стицају са кривичним дјелом тешко дјело против опште сигурности, пренијели су београдски медији.

Стефан Стефановић, први заступник оштећених, рекао је да је предсједник судског вијећа Вишег суда у Смедереву на припремном рочишту навела да су јој из Министарства правде предложили да сљедеће суђење буде у Палати правде, у згради Вишег суда у Београду.

Коментари 0
Повезане вијести
Софија Мотика први основац из Власенице у научној школи у Петници Софија Мотика први основац из Власенице у научној школи у Петници
Јак земљотрес погодио Србију Јак земљотрес погодио Србију
Цијела управа ЕТФ-а поднијела оставку због притисака у вези са копањем литијума Цијела управа ЕТФ-а поднијела оставку због притисака у вези са копањем литијума
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    18h 43m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    18h 45m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    14h 57m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    17h 48m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    17h 42m
    0