Усијана атмосфера на турниру у малом фудбалу на Корану (ФОТО)

15.06.2022. 21:40
0
ИЗВОР: sport-east.com

Када се нека манифестација одржава 60. пут, очекујемо да буде у сваком смислу на врхунском нивоу. Турнир у малом фудбалу "Коран Пале 2022" у потупности је испунио те критеријуме. Мноштво квалитетних играчких имена, пуне трибине и спортска атмосфера за врлодобру оцјену. 

Пуне трибине на Корану

"Sport-east" синоћ је испратио наступ екипе Источно Ново Сарајево за које, поред домаћих звучних имена наступају и играчи са репрезентативним стажом у селекцији Србије. У два одиграна меча оправдали су епитет главног фаворита за освајање турнира. Савладали су, очекивано лако, кадете Романије 8:0, а потом још једну екипу из „доњег дијела” града, Филтер са 2:0.

Слика

 Фото: sport-east.com

Јака клупа

Бојан Регоје, Вучина Шћепановић, Бранислав Арсенијевић, Драган Бјелица и Милош Урта чинили су домаћу компоненту тима, а мајстори Марко Перић и Стефан Ракић, уз Миљана Радмановића, Николу Матијевића и Николу Рнића демонстрирали су умјеће.

Стуб одбране

Треба истаћи и феноменалну партију Микета Ристивојевића у екипи "Филтера" који је попут хоботнице хватао готово сваку лопту и кидао живце, посебно Банету (обојица зарадила по жути картон због чарки).

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 300 малишана у Палама указало на дјечија права и обавезе (ФОТО) Више од 300 малишана у Палама указало на дјечија права и обавезе (ФОТО)
У суботу Меморијални турнир „Милош Остојић“ у Источном Сарајеву (ФОТО) У суботу Меморијални турнир „Милош Остојић“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
УЕФА због навијача казнила Фудбалски савез БиХ УЕФА због навијача казнила Фудбалски савез БиХ
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  8h 7m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  8h 42m
  0
 • Ухапшени приликом примопредаје четири килограма кокаина
  19h 43m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  2h 34m
  0
 • Александри Илић потребна помоћ да оде на бањско лијечење
  20h 50m
  0