Usijana atmosfera na turniru u malom fudbalu na Koranu (FOTO)

15.06.2022. 21:40
0
IZVOR: sport-east.com

Kada se neka manifestacija održava 60. put, očekujemo da bude u svakom smislu na vrhunskom nivou. Turnir u malom fudbalu "Koran Pale 2022" u potupnosti je ispunio te kriterijume. Mnoštvo kvalitetnih igračkih imena, pune tribine i sportska atmosfera za vrlodobru ocjenu. 

Pune tribine na Koranu

"Sport-east" sinoć je ispratio nastup ekipe Istočno Novo Sarajevo za koje, pored domaćih zvučnih imena nastupaju i igrači sa reprezentativnim stažom u selekciji Srbije. U dva odigrana meča opravdali su epitet glavnog favorita za osvajanje turnira. Savladali su, očekivano lako, kadete Romanije 8:0, a potom još jednu ekipu iz „donjeg dijela” grada, Filter sa 2:0.

Slika

 Foto: sport-east.com

Jaka klupa

Bojan Regoje, Vučina Šćepanović, Branislav Arsenijević, Dragan Bjelica i Miloš Urta činili su domaću komponentu tima, a majstori Marko Perić i Stefan Rakić, uz Miljana Radmanovića, Nikolu Matijevića i Nikolu Rnića demonstrirali su umjeće.

Stub odbrane

Treba istaći i fenomenalnu partiju Miketa Ristivojevića u ekipi "Filtera" koji je poput hobotnice hvatao gotovo svaku loptu i kidao živce, posebno Banetu (obojica zaradila po žuti karton zbog čarki).

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    20h 31m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    20h 38m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    17h 20m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    11h 58m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    12h 30m
    0