Услуга „Рачун на мејл“ доноси поклон од 5 GB мобилног нета

07.12.2022. 17:32
0
ИЗВОР: katera.news

Вријеме је за паметне и одговорне одлуке. Учините све како бисте уштедјели своје вријеме, али и дали свој допринос очувању животне средине. Одлучите се за м:тел услугу рачун на маил и од сада ваше рачуне за телекомуникационе услуге добијајте искључиво путем електронске поште.

Рачуни за м:тел услуге  на овај начин стижу редовно и брзо на е маил адресе, можете их лако архивирати, плаћати онлине, путем мобилног банкарства и не чекате у реду.

Услуга је бесплатна, а поред свих предности које са собом носи, вашу паметну одлуку м:тел награђује са 5 GB мобилног нета. Активациони код добићете путем имејл-адресе коју пријавите и путем које ћете добијати м:тел рачуне.

Поклон од 5 GB мобилног нета можете да користите у м:тел мобилној мрежи 30 дана од дана активације. Добијени код могу да користе сви м:тел корисници, а можете га и поклонити.

Активација услуге је веома једноставна јер то можете учинити сами путем портала или апликације Мој м:тел, контакт центра позивом броја 0800 50 000 или на било ком м:тел продајном мјесту широм БиХ.

Понуда вриједи до краја године, зато не чекајте. Уђите у нову годину са модерном технологијом и додатним нетом.

Коментари 0
Повезане вијести
Ново издање онлајн верзије "М:агазина" Ново издање онлајн верзије "М:агазина"
Изабране најбоље апликације за мобилне уређаје Изабране најбоље апликације за мобилне уређаје
"М:тел" донирао Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу пет телевизора "М:тел" донирао Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу пет телевизора
Најчитаније
 • Пронађена опојна дрога и оружје у Источном Новом Сарајеву
  8h 38m
  5
 • Годишњица НАТО агресије на СР Југославију (ВИДЕО)
  10h 1m
  2
 • Пожар у Источном Старом Граду (ФОТО)
  3h 36m
  0
 • Прасићи опет поскупјели
  15h 3m
  0
 • У току санација клизишта у Поткрајевима, саобраћај једном траком
  13h 47m
  1