Успјешан почетак године за компанију м:тел

20.04.2023. 15:07
0
ИЗВОР: katera.news

У прва три мјесеца пословања ове године компанија м:тел биљежи већи број корисника, раст прихода и цијена акција.

Награда за успјешно вођење и пословање компаније, планирање и понуду услуга корисницима, те друштвено одговорни аспект према заједници у којој послује, долази кроз успјешне пословне резултате.

Ове године компанија м:тел наставила је да улаже у своје разноврсне понуде, унапређење и модернизацију услуга и на тај начин је у прва три мјесеца 2023. године увећала број корисника за 3,5 % у односу на укупан број корисника у истом периоду прошле године. Највећи број корисника, а сходно томе и најзначајнији раст прихода забиљежен је у оквиру мобилне телефоније, ТВ и интегрисаних услуга. Приходи су се за период од јануара до марта 2023. године увећали за 0,5%.

Тржиште капитала је одреаговало на константан раст добити и посвећеност менаџмента компаније ка даљем расту и развоју пословања. Тако је цијена акција м:тел-а посљедњег дана трговања у мјесецу марту 2023. године износила је 1,69 КМ, што представља раст од 20,7% у односу на исти дан претходне године када је износила 1,40 КМ.

Ови бројеви доказ су успјешног и стабилног вођења компаније, те намјере менаџмента и запослених да задрже лидерску позицију у области телекомуникација и у времену када се многе компаније суочавају са тешкоћама пословања проузрокованим константом инфлацијом и нестабилним тржиштем.

Коментари 0
Повезане вијести
Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди
M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону
Ако ме волиш, остави телефон док возиш! Ако ме волиш, остави телефон док возиш!
Најчитаније
 • Сјећање: Шест година без Милана Микана Кнежевића
  12h 31m
  0
 • ПУ Источно Сарајево: Мотоциклиста задобио повреде опасне по живот
  13h 59m
  0
 • Саборна црква у Сарајеву прославља крсну славу
  12h 11m
  0
 • У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица
  9h 17m
  0
 • Изазовна и неистражена пећина код Сокоца (ФОТО)
  15h 0m
  0