Успјешно завршен пројекат "Млади у акцији"

30.07.2020. 09:39
0
ИЗВОР: Srna

Продукција "Форум театар" из Источног Сарајева организоваће данас на Палама завршну презентацију пројекта "Млади у акцији - Развијање и провођење програма за сузбијање малољетничке делинквенције".

Презентација ће бити одржана у прес-центру Спортског центра "Пеки", са почетком у 11.00 часова.

Том приликом биће приказан документарни филм о активностима пројекта и једноминутни филм о насиљу, који су реализовали чланови Клуба младих и ученици Средњошколског центра, у оквиру видео-радионице, речено је данас Срни у "Форум театру".

Пројекат "Млади у акцији" реализован је уз подршку општине Пале у склопу Регионалног програма локалне демократије на западном Балкану, који финансира Европска унија, а проводи Развојни програм Уједињених нација /УНДП/.

Током завршне презентације, партнерима на пројекту биће уручене слике и осликане платнене торбе које су настале на креативној радионици енкаустике.

Пројекат "Млади у акцији" успјешно је реализован од новембра 2019. до јула 2020. године с циљем развијања и провођења програма за сузбијање малољетничке делинквенције и промоције здравог начина живота и подизања свијести о родној равноправности код младића и дјевојака.

Лидерска организација на пољу превенције насиља у Источном Сарајеву, "Форум театар" је са тимом сарадника, користећи досадашње, дугогодишње искуство у раду са младима реализовао пројекат у неколико сегмената: тренинг вршњачких едукатора, рад Клуба младих, едукативне вршњачке радионице у школи, креативне радионице и онлајн кампање.

Коментари 0
Повезане вијести
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама
Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО) Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    3h 30m
    0
  • Слани мафини
    12h 51m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    14h 46m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    12h 40m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 9m
    0