Утопио се отац деветоро дјеце

01.05.2024. 16:56
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Тијело Дољевчанина Мирослава Гавазовића (40) за којим се трагало од 26. априла, пронађено је данас у Јужној Морави у атару села Чапљинце.

Како сазнаје Телеграф, леш су на ријечном спруду уочили пролазници и алармирали полицију. На лице мјеста изашла је и Хитна помоћ ради констатације смрти али с обзиром на то да се тијело налазило на средини ријеке, нису могли да му приђу. Позвани су и припадници ватрогасно спасилачких јединица који су чамцем пришли месту гдје се тијело налазило и транспортовали га до ријечне обале.

С обзиром на то да је Гавазовић једина особа са тог подручја чији је нестанак пријављен те да се он када се посљедњи пут чуо са супругом казао да ће прегазити ријеку да би брже стигао до куће, одмах се посумњало да се ради о њему а ову сумњу потврдили су његови сродници који су га идентификовали.

Нишка полиција је потврдила да је пронађено тијело четрдесетогодишњег мушкарца те да нема никаквих околности које би указале да је његова смрт посљедица кривичног дјела.

Претпоставља се да се Мирослав утопио врло брзо по уласку у реку јер, према ријечима његове супруге Аманде Усаиновић, приликом њиховог посљедњег телефонског разговора пожалио се да је вода веома хладна. Она га је позвала само пет минута касније али му је телефон био недоступан.

Након пријаве Мирославовог нестанка полиција је интензивно трагала за њим али никакав његов траг није пронађен све до јутрос.

Гавазовић је радио у комуналном предузећу а иза себе је оставио деветоро дјеце.

Коментари 0
Повезане вијести
Прослављени тренер одбио да преузме "Орлове" Прослављени тренер одбио да преузме "Орлове"
Жену изуједала свиња, задобила тешке повреде Жену изуједала свиња, задобила тешке повреде
Ухапшена супруга убијеног терористе: Одузети јој сви уређаји Ухапшена супруга убијеног терористе: Одузети јој сви уређаји
Најчитаније
  • Искључења струје у Источној Илиџи, Источном Новом Сарајеву и Палама
    16h 42m
    0
  • Осуђен власник стрељане у коју је ишао Коста К.
    9h 32m
    0
  • Невјероватна прича о чувеном љекару: “Лазина жена ме нашла међу мртвима, а он за мене Хрвата урадио најдрагоцјенију ствар”
    8h 51m
    0
  • Доживотна робија због убиства двогодишње дјевојчице
    7h 26m
    1
  • Испао један од најтежих Новакових ривала на путу до полуфинала Вимблдона
    7h 14m
    0