Уживајте у путовањима уз м:тел роминг тарифне опције

08.09.2023. 13:49
0
ИЗВОР: katera.news

Путовање је нешто што многи од нас воле, али док истражујемо нове дестинације, постоји један изазов који се не може избјећи - роминг тарифе за мобилни телефон. Без одговарајућих тарифних опција, могли бисте се суочити с непланираним трошковима након повратка кући. Зато вам м:тел нуди неколико корисних савјета и рјешења за безбрижно путовање уз правилно одабране роминг тарифне опције.

Планирајте унапријед

Први корак прије него што кренете на путовање је детаљно планирање. Посјетите mtel.ba или контактирајте контакт центар м:тел-а на бројеве телефона 0800 50 000 или 066 10 10 10 и сазнајте које роминг тарифне опције се нуде за дестинацију на коју путујете. На располагању су опције за готово све европске десинације и Западни Балкан, а ту су и најновије тарифне опције за ваше путовање у Египат и Тунис.

Замијените 3Г СИМ картицу за нову 4Г УСИМ

Оно што је важно напоменути јесте да прије него што пођете на пут, обавезно провјерите да ли је ваша СИМ картица 4Г, будући да у многим земљама 3Г картице, односно мреже нису више у функцији. Избјегните оваква изненађења на вашем путовању јер картицу можете лако и брзо замијенити у било којем м:тел продајном мјесту широм БиХ.

Активирајте роминг тарифну опцију

У понуди м:тел-а су роминг тарифне опције са различитим периодом трајања, различитим дестинацијама и количином саобраћаја. Путем сервиса Мој мени позивом *100# или путем m:Go или Мој м:тел апликације одаберите и активирајте жељену роминг тарифну опцију прије поласка на пут како бисте све вријеме уживали у безбрижном путовању.

Подесите своје мобилне уређаје за путовање

Мобилни уређаји често аутоматски ажурирају апликације и синхронизују податке у позадини, што може резултирати великом потрошњом података. Прије него што напустите матичну мрежу, искључите ове опције како вам не би брзо “појеле” купљену опцију. У подешавањима свог мобилног уређаја подесите АПН на мтелсмарт, а бирање мреже са аутоматског на мануелно.

… и још

Путем м:го апликације можете у сваком тренутку провјерити своју потрошњу, а уколико вам затреба додатна подршка можете позвати 066 10 10 10 или послати маил на korisnicka.podrska@mtel.ba

Правилно планирање и коришћење правих роминг тарифних опција могу вам помоћи да останете повезани с остатком свијета без бриге о рачунима. Слиједите ове савјете и фокусирајте се на истраживање нових дестинација са својим паметним телефоном у џепу.

Срећно путовање!

Коментари 0
Повезане вијести
Зашто је добро бити м:стипендиста? Зашто је добро бити м:стипендиста?
Карта за сваку утакмицу - NBA League Pass Карта за сваку утакмицу - NBA League Pass
MOZZART ПОНОВО НАГРАЂУЈЕ! Погледај како до Аудиjа А3 MOZZART ПОНОВО НАГРАЂУЈЕ! Погледај како до Аудиjа А3
Најчитаније
 • Тестамент Максе Деспића
  12h 18m
  0
 • Отац убио сина, па извршио самоубиство
  10h 52m
  0
 • Дјечак Драгољуб Јеличић, јунак битке за Београд
  12h 21m
  0
 • У БиХ ухапшено 36 лица
  10h 35m
  0
 • Доктор Бабић пребачен на лијечење у Мостар
  9h 9m
  0