(УЖИВО) Србија губи на полувремену

16.06.2024. 22:00
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Фудбалери Србије играју дуел првог кола групне фазе на Европском првенству против Енглеске. Ток меча можете пратити на нашем порталу.

Завршено је прво полувријеме.

36.мин Сака ствара велике проблеме по лијевој страни одбране Србије. Павловић није довољно брз да испрати крилног играча Енглеске. Први жути картон на утакмици добио је Немања Гудељ. Након примљеног гола чини се да су се орлови ослободили притиска. Прва измјена на мечу. Филип МЛаденовић је ушао умјесто повријеђеног Филипа Костића који је у сузама напустио терен.

25.мин Влаховић је изгубио лопту на противничкој половини. Услиједила је сјајна контра а на крају је Вокер шутирао поред гола.

20. мин Прва шанса за Србију. Александар Митровић је изненада дошао до лопте након грешке Александра Арнолда и шутирао је поред гола.

13. мин Енглеска долази до вођства. Џуд Белингем је искористио прву шансу и након убацивања је погодио за 1:0. Сака је пробио и одлично убацио а млади нападач затресао мрежу. Одбрана Србије није овдје добро испратила убацивање.

Почео је меч у Гелзенкирхену. Притисак Енглеза на старту дуела. За сад утакмица протиче без великих прилика.

Пред почетак меча пуштен је "Марш на Дрину" а затим је емотивана и порука најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића.

Србија је чекала 24 године и дочекала да коначно буде учесник једног Европског првенства. Срећа је хтјела да то буде баш сада у Њемачкој, а први противник ће бити најтежи могући – Енглеска. Занимљиво је на пуним трибина,а гдје "орлови" имају и необичну подршку.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси одредио је састав тима за меч са Енглеском у првом колу групе Ц .

Слика

Стојковић је одлучио да на клупи остави капитена Душана Тадића и голмана Вању Милинковића-Савића. На голу Србије биће Предраг Рајковић, а напад "орлова" ће предводити Душан Влаховић и Александар Митровић.

Селектор Енглеске Герет Саутгејт се одлучио за следећи састав: Пикфорд, Вокер, Стоунс, Гуехи, Трипије, Александер-Арнолд, Рајс, Белингем, Сака, Фоден, Кејн.

Главни судија меча биће Италијан Данијеле Орсато, а њему ће помагати сународници Ћиро Карбоне и Алесандро Ђалатини.

Коментари 0
Повезане вијести
Када се у Србији враћа служење војног рока? Када се у Србији враћа служење војног рока?
Европа се диви младој Српкињи – „Звијезда у успону“ Европа се диви младој Српкињи – „Звијезда у успону“
Даном сјећања на жртве масовних убистава проглашени 3. и 4. мај Даном сјећања на жртве масовних убистава проглашени 3. и 4. мај
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    10h 47m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    16h 2m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    5h 30m
    0
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    7h 30m
    2
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    13h 48m
    0