(UŽIVO) Srbija gubi na poluvremenu

16.06.2024. 22:00
0
IZVOR: glassrpske.com

Fudbaleri Srbije igraju duel prvog kola grupne faze na Evropskom prvenstvu protiv Engleske. Tok meča možete pratiti na našem portalu.

Završeno je prvo poluvrijeme.

36.min Saka stvara velike probleme po lijevoj strani odbrane Srbije. Pavlović nije dovoljno brz da isprati krilnog igrača Engleske. Prvi žuti karton na utakmici dobio je Nemanja Gudelj. Nakon primljenog gola čini se da su se orlovi oslobodili pritiska. Prva izmjena na meču. Filip MLadenović je ušao umjesto povrijeđenog Filipa Kostića koji je u suzama napustio teren.

25.min Vlahović je izgubio loptu na protivničkoj polovini. Uslijedila je sjajna kontra a na kraju je Voker šutirao pored gola.

20. min Prva šansa za Srbiju. Aleksandar Mitrović je iznenada došao do lopte nakon greške Aleksandra Arnolda i šutirao je pored gola.

13. min Engleska dolazi do vođstva. Džud Belingem je iskoristio prvu šansu i nakon ubacivanja je pogodio za 1:0. Saka je probio i odlično ubacio a mladi napadač zatresao mrežu. Odbrana Srbije nije ovdje dobro ispratila ubacivanje.

Počeo je meč u Gelzenkirhenu. Pritisak Engleza na startu duela. Za sad utakmica protiče bez velikih prilika.

Pred početak meča pušten je "Marš na Drinu" a zatim je emotivana i poruka najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Srbija je čekala 24 godine i dočekala da konačno bude učesnik jednog Evropskog prvenstva. Sreća je htjela da to bude baš sada u Njemačkoj, a prvi protivnik će biti najteži mogući – Engleska. Zanimljivo je na punim tribina,a gdje "orlovi" imaju i neobičnu podršku.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi odredio je sastav tima za meč sa Engleskom u prvom kolu grupe C .

Slika

Stojković je odlučio da na klupi ostavi kapitena Dušana Tadića i golmana Vanju Milinkovića-Savića. Na golu Srbije biće Predrag Rajković, a napad "orlova" će predvoditi Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.

Selektor Engleske Geret Sautgejt se odlučio za sledeći sastav: Pikford, Voker, Stouns, Guehi, Tripije, Aleksander-Arnold, Rajs, Belingem, Saka, Foden, Kejn.

Glavni sudija meča biće Italijan Danijele Orsato, a njemu će pomagati sunarodnici Ćiro Karbone i Alesandro Đalatini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kada se u Srbiji vraća služenje vojnog roka? Kada se u Srbiji vraća služenje vojnog roka?
Evropa se divi mladoj Srpkinji – „Zvijezda u usponu“ Evropa se divi mladoj Srpkinji – „Zvijezda u usponu“
Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    10h 46m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    16h 1m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    5h 29m
    0
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    7h 29m
    2
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    13h 47m
    0