Вакцинација "Синофарм" вакцином без заказивања

30.07.2021. 09:17
0
ИЗВОР: СРНА

Грађани Источног Сарајева данас без заказивања могу да приме "Синофарм" вакцину, а на располагању је око 550 вакцина прве дозе, рекао је Срни координатор тима за спровођење вакцинације у Дому здравља Данко Васиљевић.

Вакцинација је планирана од 8.00 до 18.00 часова.

Према ријечима Васиљевића, за викенд неће бити организоване имунизације грађана, а овај процес ће бити настављен у понедјељак, 2. августа.

До данас је на подручју општина Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа дато 5.010 вакцина, а ревакцинисано је око 2.400 грађана.

Васиљевић је поновио апел грађанима да не слушају разноразне спекулације у вези са врстама вакцине већ да послушају стручне људе из области медицине и да се благовремено пријаве за вакцинацију против вируса корона.

Коментари 0
Повезане вијести
Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији
„Златни септембар“ у Источном Сарајеву: Засијајте златно у знак подршке д‌јеци обољелој од рака „Златни септембар“ у Источном Сарајеву: Засијајте златно у знак подршке д‌јеци обољелој од...
Жене не могу у затвор у Војковићима Жене не могу у затвор у Војковићима
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    17h 23m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    22h 38m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    12h 6m
    3
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    14h 6m
    3
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    20h 24m
    0