Вакцинисано 400 демобилисаних бораца у Лозници

11.06.2021. 20:34
1
ИЗВОР: СРНА

У Лозници је данас вакцинисано 400 демобилисаних бораца из Илиџе и Бијељине, а предсједник Општинске борачке организације "Илиџански борац" Горан Шеховац рекао Срни да је имунизација обављена вакцинама "фајзер".

- У сарадњи са братским Удружењем пензионисаних припадника војске и војних ветерана Србије, у Лозници је смо данас организовали вакцинисање против вируса корона 200 својих чланова са Илиџе и 200 припадника Осмог одреда Специјалне полиције Илиџа из Бијељине -  рекао је Шеховац.

Он је додао да су укупно до сада организовали вакцинацију 600 људи.

- Борачка организација `Илиџански борац` је сносила трошкове организације превоза тих људи. Наши чланови су вакцинисани на посебном пункту само за нас и сви су добили сертификате -  рекао је Шеховац.

Он је подсјетио да је данашња вакцинација у Лозници друга коју је организовао "Илиџански борац" и захвалио на томе секретару за борачка питања Србије Милораду Капору, Удружењу ветерана из Ниша, градоначелницима Ниша и Лознице, предсједнику Србије Александру Вучићу, те медицинским радницима Србије који су то омогућили.

Шеховац је додао да ће Општинска борачка организација "Илиџански борац", уколико буде интересовања, у сарадњи са братским Удружењем пензионисаних припадника војске и војних ветерана Србије наставити са овим активностима.

Након вакцинације, а под покровитељством градоначелника Лознице, одржан је Први међународни конгрес ветеранских организација.

Слика

На овом догађају, који је одобрен од Дарије Кисић Тепавчевић, Министра за рад и запошљавање борачка и социјална питања Србије, присуствовао је Миодраг Капор државни секретар у том министарству. Борачку организацију "Илиџански борац" на конгресу представљао је предсједник Горан Шеховац.

Слика

 

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Borac 12.06.2021. 08:19
    Paradjina hoce li se demobilisani borci Pala vakcinisati u Srbiji o trosku BO?
Повезане вијести
Застава 125. моторизоване бригаде са Кошара красиће спомен-капелу на Вељинама Застава 125. моторизоване бригаде са Кошара красиће спомен-капелу на Вељинама
Борачка организација ,,Илиџански борац“ одала почаст погинулим борцима (ФОТО) Борачка организација ,,Илиџански борац“ одала почаст погинулим борцима (ФОТО)
Почело обиљежавање Дана Републике Српске у Источној Илиџи (ФОТО) Почело обиљежавање Дана Републике Српске у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    23h 32m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    9h 25m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    12h 49m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    8h 18m
    0
  • Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
    11h 10m
    0