Vakcinisano 400 demobilisanih boraca u Loznici

11.06.2021. 20:34
1
IZVOR: SRNA

U Loznici je danas vakcinisano 400 demobilisanih boraca iz Ilidže i Bijeljine, a predsjednik Opštinske boračke organizacije "Ilidžanski borac" Goran Šehovac rekao Srni da je imunizacija obavljena vakcinama "fajzer".

- U saradnji sa bratskim Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije, u Loznici je smo danas organizovali vakcinisanje protiv virusa korona 200 svojih članova sa Ilidže i 200 pripadnika Osmog odreda Specijalne policije Ilidža iz Bijeljine -  rekao je Šehovac.

On je dodao da su ukupno do sada organizovali vakcinaciju 600 ljudi.

- Boračka organizacija `Ilidžanski borac` je snosila troškove organizacije prevoza tih ljudi. Naši članovi su vakcinisani na posebnom punktu samo za nas i svi su dobili sertifikate -  rekao je Šehovac.

On je podsjetio da je današnja vakcinacija u Loznici druga koju je organizovao "Ilidžanski borac" i zahvalio na tome sekretaru za boračka pitanja Srbije Miloradu Kaporu, Udruženju veterana iz Niša, gradonačelnicima Niša i Loznice, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te medicinskim radnicima Srbije koji su to omogućili.

Šehovac je dodao da će Opštinska boračka organizacija "Ilidžanski borac", ukoliko bude interesovanja, u saradnji sa bratskim Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije nastaviti sa ovim aktivnostima.

Nakon vakcinacije, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Loznice, održan je Prvi međunarodni kongres veteranskih organizacija.

Slika

Na ovom događaju, koji je odobren od Darije Kisić Tepavčević, Ministra za rad i zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Srbije, prisustvovao je Miodrag Kapor državni sekretar u tom ministarstvu. Boračku organizaciju "Ilidžanski borac" na kongresu predstavljao je predsjednik Goran Šehovac.

Slika

 

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Borac 12.06.2021. 08:19
    Paradjina hoce li se demobilisani borci Pala vakcinisati u Srbiji o trosku BO?
Povezane vijesti
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Obilježavanje Dana odbrane Ilidže 11. maja Obilježavanje Dana odbrane Ilidže 11. maja
Sutra odavanje počasti poginulim tokom prvog napada na Ilidžu Sutra odavanje počasti poginulim tokom prvog napada na Ilidžu
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    7h 59m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    6h 54m
    3
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    11h 16m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    1h 42m
    0
  • Prije 25 godina NATO ubio 60 putnika „Niš ekspresa“
    10h 17m
    1