Вања Симић ученик генерације у Основној школи „Соколац“

30.05.2024. 09:44
0
ИЗВОР: srna.rs

Вања Симић проглашена је јуче за ученика генерације у Основној школи /ОШ/ „Соколац“, рекао је директор ове школе Ђорђе Рајић.

Рајић је навео да је ова ученица показала изузетне резултате током деветогодишњег школовања и да је својим залагањем, трудом и понашањем заслужила да понесе ову престижну титулу.

Приликом бодовања ученика генерације, како каже, осим њиховог општег успјеха у учењу у обзир се узимају и учешћа на такмичењима на свим нивоима, а бодују се и ваншколске активности.

Према његовим ријечима, ову школску годину у ОШ „Соколац“ завршавају четири одјељења деветих разреда са укупно 96 ученика, међу којима је седам носилаца Вукове дипломе.

Рајић је најавио да ће у петак, 31. маја, ученици ове школе организовати приредбу „Дан дјечијих постигнућа“ на којој ће пригодним програмом показати шта су постигли током школовања. Том приликом биће уручене Вукове дипломе и специјалне награде најуспјешнијим ученицима завршних разреда.

- Наша школа води рачуна о томе да резултат, труд и рад сваког ученика буде адекватно вреднован, те ћемо додијелити награде и прогласити спортисту године, спортисте генерације и слично - навео је Рајић.

Коментари 0
Повезане вијести
У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији У суботу обиљежавање 83 година од подизања устанка на Романији
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Ухапшен Сокочанин због тешке крађе Ухапшен Сокочанин због тешке крађе
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  20h 26m
  11
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  17h 17m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  22h 21m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  21h 8m
  4
 • Осипање у Клубу одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа
  3h 10m
  3