Vanja Simić učenik generacije u Osnovnoj školi „Sokolac“

30.05.2024. 09:44
0
IZVOR: srna.rs

Vanja Simić proglašena je juče za učenika generacije u Osnovnoj školi /OŠ/ „Sokolac“, rekao je direktor ove škole Đorđe Rajić.

Rajić je naveo da je ova učenica pokazala izuzetne rezultate tokom devetogodišnjeg školovanja i da je svojim zalaganjem, trudom i ponašanjem zaslužila da ponese ovu prestižnu titulu.

Prilikom bodovanja učenika generacije, kako kaže, osim njihovog opšteg uspjeha u učenju u obzir se uzimaju i učešća na takmičenjima na svim nivoima, a boduju se i vanškolske aktivnosti.

Prema njegovim riječima, ovu školsku godinu u OŠ „Sokolac“ završavaju četiri odjeljenja devetih razreda sa ukupno 96 učenika, među kojima je sedam nosilaca Vukove diplome.

Rajić je najavio da će u petak, 31. maja, učenici ove škole organizovati priredbu „Dan dječijih postignuća“ na kojoj će prigodnim programom pokazati šta su postigli tokom školovanja. Tom prilikom biće uručene Vukove diplome i specijalne nagrade najuspješnijim učenicima završnih razreda.

- Naša škola vodi računa o tome da rezultat, trud i rad svakog učenika bude adekvatno vrednovan, te ćemo dodijeliti nagrade i proglasiti sportistu godine, sportiste generacije i slično - naveo je Rajić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Otuđeno 3.500 evra i 2.000 KM iz kuće kod Sokoca Otuđeno 3.500 evra i 2.000 KM iz kuće kod Sokoca
Hram u Bjelosavljevićima obilježava krsnu slavu 21. jula Hram u Bjelosavljevićima obilježava krsnu slavu 21. jula
Sokolac: Od danas redukcija vode Sokolac: Od danas redukcija vode
Najčitanije
 • Ovo je policajac koji je ubijen u Loznici
  17h 52m
  4
 • Ušao u lift u subotu, a izašao u ponedjeljak
  9h 56m
  0
 • Ranjeni policajac otkrio detalje krvavog pira Albanca
  7h 26m
  0
 • Od morbila preminuo mladić u Sarajevu
  15h 15m
  0
 • Prekid električne energije u Palama
  19h 3m
  0