Vanja Simić učenik generacije u Osnovnoj školi „Sokolac“

30.05.2024. 09:44
0
IZVOR: srna.rs

Vanja Simić proglašena je juče za učenika generacije u Osnovnoj školi /OŠ/ „Sokolac“, rekao je direktor ove škole Đorđe Rajić.

Rajić je naveo da je ova učenica pokazala izuzetne rezultate tokom devetogodišnjeg školovanja i da je svojim zalaganjem, trudom i ponašanjem zaslužila da ponese ovu prestižnu titulu.

Prilikom bodovanja učenika generacije, kako kaže, osim njihovog opšteg uspjeha u učenju u obzir se uzimaju i učešća na takmičenjima na svim nivoima, a boduju se i vanškolske aktivnosti.

Prema njegovim riječima, ovu školsku godinu u OŠ „Sokolac“ završavaju četiri odjeljenja devetih razreda sa ukupno 96 učenika, među kojima je sedam nosilaca Vukove diplome.

Rajić je najavio da će u petak, 31. maja, učenici ove škole organizovati priredbu „Dan dječijih postignuća“ na kojoj će prigodnim programom pokazati šta su postigli tokom školovanja. Tom prilikom biće uručene Vukove diplome i specijalne nagrade najuspješnijim učenicima završnih razreda.

- Naša škola vodi računa o tome da rezultat, trud i rad svakog učenika bude adekvatno vrednovan, te ćemo dodijeliti nagrade i proglasiti sportistu godine, sportiste generacije i slično - naveo je Rajić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sara i Aleksandar Lučić osvojili tri medalje na svesrpskom kupu Sara i Aleksandar Lučić osvojili tri medalje na svesrpskom kupu
Potvrđen antraks na području Sokoca Potvrđen antraks na području Sokoca
Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca Intenzivna potraga za nestalim Alijom Selimbašićem sa Sokoca
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 59m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 41m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 9m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 30m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 39m
    0