Вечерас четвртфинале турнира "Бошко Вујадин" у Касиндолу

04.07.2021. 17:39
0
ИЗВОР: sportdc.net

Ветерани Славије играли су двије утакмице посљедњег дана групне фазе, с обзиром на то да су морали играти одложену утакмицу од четвртка када је турнир прекинут.

У првом мечу савладали су Ауто салон СКС са 6:5 иако су на пет минута до краја губили са 5:3. Тада крећу са вишком и успјевају у посљедњим секундама да преокрену резултат на 6:5.

Пекара Златно зрно је савладала Компекс са 2:1 и тако максимално закомпликовала ситуацију у групи Ц, те је посљедња утакмица групне фазе између Ветерана Славије и Компекса одлучивала о расплету у овој групи.

Ту је Компекс остварио побједу и обезбиједио пласман и себи и Пекари Златно зрно и себи. Компекс је славио 5:2 уз четири гола Милоша Кошарца и једним Данијела Трбе.

Утакмицу без резултатског значаја одиграли су КМФ Жељезница и Кафе Андиамо, јер су обје екипе већ завршиле своје такмичење, али су на крају испоштовале турнир, а побједу је славила екипа Жељезнице 4:2.

Кеопс и Намјештај по мјери Фрги играли су утакмицу за прво мјесто у групи Д, а иако је Намјештај по мјери Фрги повео 1:0, Кеопс је на крају славио са 5:2 и са првог мјеста наставља турнир.

Четвртфинале вечерас:

19.00 Касиндо – Пекара Златно зрно
20.00 Е - Спорт – Намјештај по мјери Фрги
21.00 Компекс – Ветерани Касиндо
22.00 Кеопс – Станица Пале

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 20m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    21h 25m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    17h 34m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 13m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    15h 41m
    0