Večeras četvrtfinale turnira "Boško Vujadin" u Kasindolu

04.07.2021. 17:39
0
IZVOR: sportdc.net

Veterani Slavije igrali su dvije utakmice posljednjeg dana grupne faze, s obzirom na to da su morali igrati odloženu utakmicu od četvrtka kada je turnir prekinut.

U prvom meču savladali su Auto salon SKS sa 6:5 iako su na pet minuta do kraja gubili sa 5:3. Tada kreću sa viškom i uspjevaju u posljednjim sekundama da preokrenu rezultat na 6:5.

Pekara Zlatno zrno je savladala Kompeks sa 2:1 i tako maksimalno zakomplikovala situaciju u grupi C, te je posljednja utakmica grupne faze između Veterana Slavije i Kompeksa odlučivala o raspletu u ovoj grupi.

Tu je Kompeks ostvario pobjedu i obezbijedio plasman i sebi i Pekari Zlatno zrno i sebi. Kompeks je slavio 5:2 uz četiri gola Miloša Košarca i jednim Danijela Trbe.

Utakmicu bez rezultatskog značaja odigrali su KMF Željeznica i Kafe Andiamo, jer su obje ekipe već završile svoje takmičenje, ali su na kraju ispoštovale turnir, a pobjedu je slavila ekipa Željeznice 4:2.

Keops i Namještaj po mjeri Frgi igrali su utakmicu za prvo mjesto u grupi D, a iako je Namještaj po mjeri Frgi poveo 1:0, Keops je na kraju slavio sa 5:2 i sa prvog mjesta nastavlja turnir.

Četvrtfinale večeras:

19.00 Kasindo – Pekara Zlatno zrno
20.00 E - Sport – Namještaj po mjeri Frgi
21.00 Kompeks – Veterani Kasindo
22.00 Keops – Stanica Pale

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    6h 9m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 53m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    21h 6m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    17h 20m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    22h 12m
    0