Вечерас расплет групне фазе на турниру у Источном Новом Сарајеву

03.01.2023. 12:17
0
ИЗВОР: sportdc.net

Божићни турнир у Источном Новом Сарајеву наставља се вечерас утакмицама у групи Ф, и након ове посљедње групе биће познати сви учесници осмине финала првог по реду Божићног турнира.

И вечерас нас очекују јако занимљиве утакмице, а екипе гарантују да ћемо гледати изузетно квалитетан футсал. 

На позицији носитеља групе је БУМ Бијељина. За Бијељинце ће наступати футсалери бијељинског Радника, актуелног шампиона Републике Српске и јесењег вицешампиона Премијер лиге Босне и Херцеговине. Уколико буду у најјачем саставу, БУМ Бијељина засигурно спада у ужи круг фаворита за освајање турнира.

Ту је и екипа Мичак Лимоградња, коју ће представљати футсалери из Крешева. Има Крешево квалитетне футсалере, Билиће, Кожула, Ивичевића и друге. Љубитељима футсала свакако позната имена која траже своју шансу.

Насупрот крешевске младости стоји једно искуство окупљено у екипу Сwорд Сецуритy коју предводи Давор Марковић, свима добро познато име, које је прије неколико година управо и основао клуб у Крешеву и окупио сву ту младост на једно мјесто, која ће касније наћи своје мјесто под сунцем. Са Марковићем су ту и бивши футсалери Танга, Амер Хаџић, Семир Гушо, а требали би бити појачани са Антом Галићем и још неколико првотимаца Чапљине, прволигаша ФБиХ у футсалу. 

Четврта екипа у групи требала би побрати симпатије домаће публике, Метро Пуб. Пуб смјештен управо у дворани у којој се игра турнир окупио је екипу домаћих играча са Славишом Ђерићем, Мирославом Дамјановићем, Радивојем Маунагом. Код њих нема предаје, а до чега ће их то довести видјећемо вечерас.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 30m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    19h 54m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    15h 23m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    7h 0m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    6h 41m
    0