Večeras rasplet grupne faze na turniru u Istočnom Novom Sarajevu

03.01.2023. 12:17
0
IZVOR: sportdc.net

Božićni turnir u Istočnom Novom Sarajevu nastavlja se večeras utakmicama u grupi F, i nakon ove posljednje grupe biće poznati svi učesnici osmine finala prvog po redu Božićnog turnira.

I večeras nas očekuju jako zanimljive utakmice, a ekipe garantuju da ćemo gledati izuzetno kvalitetan futsal. 

Na poziciji nositelja grupe je BUM Bijeljina. Za Bijeljince će nastupati futsaleri bijeljinskog Radnika, aktuelnog šampiona Republike Srpske i jesenjeg vicešampiona Premijer lige Bosne i Hercegovine. Ukoliko budu u najjačem sastavu, BUM Bijeljina zasigurno spada u uži krug favorita za osvajanje turnira.

Tu je i ekipa Mičak Limogradnja, koju će predstavljati futsaleri iz Kreševa. Ima Kreševo kvalitetne futsalere, Biliće, Kožula, Ivičevića i druge. Ljubiteljima futsala svakako poznata imena koja traže svoju šansu.

Nasuprot kreševske mladosti stoji jedno iskustvo okupljeno u ekipu Sword Security koju predvodi Davor Marković, svima dobro poznato ime, koje je prije nekoliko godina upravo i osnovao klub u Kreševu i okupio svu tu mladost na jedno mjesto, koja će kasnije naći svoje mjesto pod suncem. Sa Markovićem su tu i bivši futsaleri Tanga, Amer Hadžić, Semir Gušo, a trebali bi biti pojačani sa Antom Galićem i još nekoliko prvotimaca Čapljine, prvoligaša FBiH u futsalu. 

Četvrta ekipa u grupi trebala bi pobrati simpatije domaće publike, Metro Pub. Pub smješten upravo u dvorani u kojoj se igra turnir okupio je ekipu domaćih igrača sa Slavišom Đerićem, Miroslavom Damjanovićem, Radivojem Maunagom. Kod njih nema predaje, a do čega će ih to dovesti vidjećemo večeras.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    1h 40m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    21h 49m
    3
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    22h 54m
    4
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    24m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    16h 37m
    0