Вечерас "Тројка из блока" у Источном Новом Сарајеву

03.09.2023. 14:14
0
ИЗВОР: katera.news

Хуманитарна организација "Срби за Србе" вечерас организује спортско-хуманитарни турнир "Тројка из блока" на кошаркашким теренима у Парку Гаврило Принцип у Источном Новом Сарајеву.

Караван "Тројке из блока" седми пут долази у Источно Сарајево, а ове године са много новитета међу којима је и посебан програм за најмлађе, најављују из Хуманитарне организације "Срби за Србе".

Манифестација ће почети у 19.00 часова. Присутни ће имати прилику да куповином производа Организације директно помогну њен рад, у продаји ће бити и дјело "Посљедњи племићи" Жељка Пржуља, који је донирао 20 књига, а новац од продаје биће прослијеђен српским вишечланим породицама на Косову и Метохији.

Слика

Сутра ће бити организован још један хуманитарни догађај - квиз из блока.

- Први квиз који смо организовали у "Џаст пабу" прошао је одлично, прикупљено је 1.315 КМ за помоћ српским породицама са више дјеце на Косову и Метохији. За разлику од првог квиза, на овом ћемо имати и роштиљ из блока, гдје ће новац од продатог меса ићи за помоћ онима којима је најпотребније - навели су из ове организације.

Слика

Хуманитарна организација "Срби за Србе" основана је 2005. године и од тада њени чланови улажу вријеме, енергију и искуство за помоћ угроженој дјеци и њиховим породицама широм Балкана.

 

Огранак Организације у Републици Српској регистрован је 2010. године када је прикупљање донација и пружање помоћи на територији Српске подигнуто на виши ниво.

Коментари 0
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    22h 20m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    23h 31m
    0
  • Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу
    5h 11m
    0
  • Џију-џицу клубу „Јахорина“ 62 медаље у Бањалуци
    8h 10m
    3
  • Навршило се 106 година од смрти Гаврила Принципа
    10h 46m
    0