Večeras "Trojka iz bloka" u Istočnom Novom Sarajevu

03.09.2023. 14:14
0
IZVOR: katera.news

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" večeras organizuje sportsko-humanitarni turnir "Trojka iz bloka" na košarkaškim terenima u Parku Gavrilo Princip u Istočnom Novom Sarajevu.

Karavan "Trojke iz bloka" sedmi put dolazi u Istočno Sarajevo, a ove godine sa mnogo noviteta među kojima je i poseban program za najmlađe, najavljuju iz Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe".

Manifestacija će početi u 19.00 časova. Prisutni će imati priliku da kupovinom proizvoda Organizacije direktno pomognu njen rad, u prodaji će biti i djelo "Posljednji plemići" Željka Pržulja, koji je donirao 20 knjiga, a novac od prodaje biće proslijeđen srpskim višečlanim porodicama na Kosovu i Metohiji.

Slika

Sutra će biti organizovan još jedan humanitarni događaj - kviz iz bloka.

- Prvi kviz koji smo organizovali u "ast pabu" prošao je odlično, prikupljeno je 1.315 KM za pomoć srpskim porodicama sa više djece na Kosovu i Metohiji. Za razliku od prvog kviza, na ovom ćemo imati i roštilj iz bloka, gdje će novac od prodatog mesa ići za pomoć onima kojima je najpotrebnije - naveli su iz ove organizacije.

Slika

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" osnovana je 2005. godine i od tada njeni članovi ulažu vrijeme, energiju i iskustvo za pomoć ugroženoj djeci i njihovim porodicama širom Balkana.

 

Ogranak Organizacije u Republici Srpskoj registrovan je 2010. godine kada je prikupljanje donacija i pružanje pomoći na teritoriji Srpske podignuto na viši nivo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    12h 59m
    8
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    13h 13m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    15h 30m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    13h 5m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    5h 20m
    0