Вележ чека новчана казна и суспензија стадиона

22.09.2021. 11:04
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Фудбалски клуб Вележ суочиће се високом новчаном казном, која би могла износити преко 20.000 КМ, те суспензијом стадиона од најмање три утакмице играња пред празним трибинама, потврђено је јутрос за "Независне" из Ногометног/Фудбалског савеза БиХ.

Утакмица 10. кола фудбалске М:тел Премијер лиге БиХ између Вележа и Борац прекинута је у уторак навече у 81. минути након уласка домаћих навијача на терен, при резулату 2:0 у корист гостију из Бањалуке.

Незадовољни суђењем домаћи навијачи покушали су се обрачунати са судијама не мечу предвођеним главним арбитром Сабријом Топаловићем, који након што су избјегли линч на самом стадиону у Мостару, нови напад су доживјели приликом повратка кући.

  • Нападнуте фудбалске судије, запаљено им возило
    22.09.2021. 10:01

    Након што је у тунелу Лендава између Јабланице и Коњица, синоћ након утакмице Вележ - Борац, запаљен је аутомобил у којем се возио судија Сабрија Топаловић, ова информација је званично потврђена ...

БиХ
Нападнуте фудбалске судије, запаљено им возило

Њихов аутомобил је заустављен у тунелу Лендава, на магистралном путу М-17, у близини Јабланице.

- На возилу су изазвали већу материјалну штету, убацили су бакљу унутар возила и возило је изгорјело. Једна особа из Ногометног / Фудбалског савеза БиХ је задобила тјелесне повреде, хоспитализован је у Дому здравља Јабланица - рекао је Марић.

Дисциплинска комисија Ногометног / Фудбалског савеза БиХ заказаће хитну сједницу, која би могла бити одржана већ до краја дана.

- Услиједиће оштре казне. Како за клуб тако и за појединце. Морамо прегледати читав материјал, видјети је ли неко од представника Борца нападнут на самом стадиону. Ово су ствари које се неће толерисати и морају се сасјећи у самом коријену. Безбједност свих актера на једном спортском догађају је на првом мјесту - речено је за "Независне" из Ногометног / Фудбалског савеза БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Кажњен директор РАК-а, покренут поступак против министра Хуртића Кажњен директор РАК-а, покренут поступак против министра Хуртића
Надала четири секунде у тоалету коштале ригорозне судијске одлуке Надала четири секунде у тоалету коштале ригорозне судијске одлуке
УЕФА казнила Чукарички са 5.000 евра и затварањем дијела стадиона у Лесковцу УЕФА казнила Чукарички са 5.000 евра и затварањем дијела стадиона у Лесковцу
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 54m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 8m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 15m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 3m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 30m
    0