Велике гужве на граничним прелазима: Колоне возила на улазу и излазу из БиХ

24.09.2023. 19:55
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Иако су љетни одмори окончани, на бројним граничним пријелазима у Босни и Херцеговини и даље се биљеже велике гужве, а овај септембарски викенд најфреквентније је на граничним прелазима који се налазе на сјеверу Босне и Херцеговине.

Према ономе што се може видјети на званичним камерама БИХАМК, велике гужве биљеже се на готово свим граничним прелазима у овом дијелу државе. Осим улаза у Босну и Херцеговину, готово па идентичне гужве биљеже се и на излазима из државе.

- На граничним прелазима Велика Кладуша, Изачић, Градина, Босански Брод и Босанска Градишка дуге су колоне путничких возила на излазу из Босне и Херцеговине - саопштили су из БИХАМК.

На осталим граничним прелазима промет путничких возила за сада протиче уз краћа задржавања.

Када је ријеч о стању на другим магистралним цестама у БиХ, спорије због радова током дана саобраћа се на магистралним путевима: Модрича-Градачац, Семизовац-Олово-Кладањ, Бугојно-Купрес, Витез-Невић Поље, Добој-Руданка-Јоховац, као и на улазу у Бугојно (из смјера Ростова).

Због нестабилног времена, те повремене кише у појединим крајевима, савјетујемо опрезнију вожњу прилагођену тренутним условима и стању на путевима, пише Клиx.

Повећана је опасност од одрона на дионицама које воде кроз усјеке, па апелујемо на возаче да на свим путним правцима возе максимално опрезно. На мјестима гдје се изводе радови постављена је привремена саобраћајна сигнализација чије поштовање је обавезно.

Коментари 0
Повезане вијести
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
Земљотрес у БиХ! Земљотрес у БиХ!
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    18h 1m
    10
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    56m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    5h 1m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    5h 5m
    2
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    16h 49m
    0