Велике гужве на граничним прелазима: Колоне возила на улазу и излазу из БиХ

24.09.2023. 19:55
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Иако су љетни одмори окончани, на бројним граничним пријелазима у Босни и Херцеговини и даље се биљеже велике гужве, а овај септембарски викенд најфреквентније је на граничним прелазима који се налазе на сјеверу Босне и Херцеговине.

Према ономе што се може видјети на званичним камерама БИХАМК, велике гужве биљеже се на готово свим граничним прелазима у овом дијелу државе. Осим улаза у Босну и Херцеговину, готово па идентичне гужве биљеже се и на излазима из државе.

- На граничним прелазима Велика Кладуша, Изачић, Градина, Босански Брод и Босанска Градишка дуге су колоне путничких возила на излазу из Босне и Херцеговине - саопштили су из БИХАМК.

На осталим граничним прелазима промет путничких возила за сада протиче уз краћа задржавања.

Када је ријеч о стању на другим магистралним цестама у БиХ, спорије због радова током дана саобраћа се на магистралним путевима: Модрича-Градачац, Семизовац-Олово-Кладањ, Бугојно-Купрес, Витез-Невић Поље, Добој-Руданка-Јоховац, као и на улазу у Бугојно (из смјера Ростова).

Због нестабилног времена, те повремене кише у појединим крајевима, савјетујемо опрезнију вожњу прилагођену тренутним условима и стању на путевима, пише Клиx.

Повећана је опасност од одрона на дионицама које воде кроз усјеке, па апелујемо на возаче да на свим путним правцима возе максимално опрезно. На мјестима гдје се изводе радови постављена је привремена саобраћајна сигнализација чије поштовање је обавезно.

Коментари 0
Повезане вијести
Звијезда срушила Зрињски и погурала Борац ка јесењој титули Звијезда срушила Зрињски и погурала Борац ка јесењој титули
У БиХ ухапшено 36 лица У БиХ ухапшено 36 лица
Бесплатно и анонимно тестирање на ХИВ и хепатитис Бесплатно и анонимно тестирање на ХИВ и хепатитис
Најчитаније
 • Милош нас треба – покренута хуманитарна акција за нашег суграђанина!
  14h 47m
  2
 • Данас о здравственом стању Милоша Божовића
  17h 21m
  0
 • Сјећање на Веселина Пукету
  18h 35m
  0
 • Рецепт за посне кифле
  11h 18m
  0
 • Цијело подручје општине Соколац прогласити угроженим
  12h 59m
  0