Вепар напао поштара

19.12.2020. 17:00
0
ИЗВОР: Srpskainfo

Носећи пошту мјештанима у засеоку Тројица, ка селу Извор, поштара из Сврљига у Србији напао је дивљи вепар.

Он је мопедом кренуо према селу и видјевши дивљу свињу са прасићима застао је да их погледа, када му је иза леђа пришао вепар који га је најприје угризао за ногу, а потом га изгазио, због чега је млади поштар пребачен у нишки Клинички центар, пишу Јужне вести.

Из полиције кажу да им је у четвртак око 12.45 пријављено да је у засеоку Тројица мушкарца напао дивљи вепар и да је он, због повреда, срећом не опасних по живот, из сврљишког Дома здравља пребачен у нишки Клинички центар гдје је задржан на лијечењу, а да полиција утврђује све околности овог догађаја.

Према сазнањима Јужних вести, 28-годишњи поштар М. М. је, као и много пута до сада, кренуо службеним мопедом ка селу да однесе пошту када је у једном засеоку успут угледао дивљу свињу са прасићима.

– Стао је да их погледа када је одједном осјетио као да се мопед заједно са њим подиже. Дивљи вепар га је онда угризао за лијеву ногу, а када је пао, вепар га је изгазио, буквално је скакао по њему – препричава за Јужне вести један од његових колега.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    19h 46m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    18h 42m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    18h 46m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    15h 39m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    17h 36m
    0