Весна Милетић, „ФИФА“ судија са Пала, делегирана у Словачку и Грузију

05.07.2024. 21:35
0
ИЗВОР: sportdc.net

Након што је крајем прошле године уврштена на "Фифину" листу и судила прве међународне утакмице, пред Весном Милетић су нови спортски изазови.

Како пише на интернет страници "ФИФЕ", Паљанка Весна Милетић, фудбалски судија на "А" листи, делегирана је у Словачку и Грузију на мечеве квалификација за Европско првенство у сениорској женској конкуренцији.

У дуелу Словачке и Шкотске који се игра 12 . јула у Нитри/Словача у склопу групе Б2 обављаће улогу четвртог судије, док ће меч водити Мерима Челик уз асистенцију Мериме Тановић и Тамаре Дошен, све из БиХ. У Тибилсију/Грузија у сусрету између Бјелорусије и Кипра, група Ц1, биће на центру са помоћницима Меримом Хомарац и Аидом Јусуфовић, док ће четврти судија бити Нејра Халаћ, све из БиХ.

Наша јунакиња Весна Милетић, доцент доктор физике на Универзитету у Источном Сарајеву, некадашња чланица неприкосновеног шампионског састава СФК „2000 Сарајево“, играла и за млађе селекције БиХ.

Овој изузетно вриједној и скромној Паљанки коју красе најљепше врлине, искрено желимо да на задовољство свих обави посао на највишем нивоу уз то још и много суђења на међународној сцени.

Коментари 0
Повезане вијести
Паљанка Весна Милетић суди мечеве у Енглеској Паљанка Весна Милетић суди мечеве у Енглеској
Весна Милетић, професорица с пиштаљком Весна Милетић, професорица с пиштаљком
Весна Милетић: Награда „Ратко Крагуљ“ – мотивација да будем још боља Весна Милетић: Награда „Ратко Крагуљ“ – мотивација да будем још боља
Најчитаније
  • Обиљежавање Дана учитељ(иц)а - 5. октобар
    11h 32m
    0
  • Катастрофа на путу Јабланица - Мостар: У потпуности нестала цеста код Комадиновог врела
    11h 40m
    0
  • Спашен дјечак којем су родитељи погинули на лицу мјеста
    5h 0m
    0
  • Невријеме однијело кров, штета велика
    13h 21m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    15h 7m
    0