Vesna Miletić, „FIFA“ sudija sa Pala, delegirana u Slovačku i Gruziju

05.07.2024. 21:35
0
IZVOR: sportdc.net

Nakon što je krajem prošle godine uvrštena na "Fifinu" listu i sudila prve međunarodne utakmice, pred Vesnom Miletić su novi sportski izazovi.

Kako piše na internet stranici "FIFE", Paljanka Vesna Miletić, fudbalski sudija na "A" listi, delegirana je u Slovačku i Gruziju na mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u seniorskoj ženskoj konkurenciji.

U duelu Slovačke i Škotske koji se igra 12 . jula u Nitri/Slovača u sklopu grupe B2 obavljaće ulogu četvrtog sudije, dok će meč voditi Merima Čelik uz asistenciju Merime Tanović i Tamare Došen, sve iz BiH. U Tibilsiju/Gruzija u susretu između Bjelorusije i Kipra, grupa C1, biće na centru sa pomoćnicima Merimom Homarac i Aidom Jusufović, dok će četvrti sudija biti Nejra Halać, sve iz BiH.

Naša junakinja Vesna Miletić, docent doktor fizike na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, nekadašnja članica neprikosnovenog šampionskog sastava SFK „2000 Sarajevo“, igrala i za mlađe selekcije BiH.

Ovoj izuzetno vrijednoj i skromnoj Paljanki koju krase najljepše vrline, iskreno želimo da na zadovoljstvo svih obavi posao na najvišem nivou uz to još i mnogo suđenja na međunarodnoj sceni.

Komentari 0
Povezane vijesti
Paljanka Vesna Miletić sudi mečeve u Engleskoj Paljanka Vesna Miletić sudi mečeve u Engleskoj
Vesna Miletić, profesorica s pištaljkom Vesna Miletić, profesorica s pištaljkom
Vesna Miletić: Nagrada „Ratko Kragulj“ – motivacija da budem još bolja Vesna Miletić: Nagrada „Ratko Kragulj“ – motivacija da budem još bolja
Najčitanije
  • Obilježavanje Dana učitelj(ic)a - 5. oktobar
    11h 44m
    0
  • Katastrofa na putu Jablanica - Mostar: U potpunosti nestala cesta kod Komadinovog vrela
    11h 52m
    0
  • Spašen dječak kojem su roditelji poginuli na licu mjesta
    5h 12m
    0
  • Nevrijeme odnijelo krov, šteta velika
    13h 33m
    0
  • Zemljotres u BiH
    15h 19m
    0