Владо Мандић подигао споменик у Младићевом родном мјесту

10.06.2021. 18:58
1
ИЗВОР: kurir.rs

Хаг је опет, по ко зна који пут, доказао да је то суд само за Србе и српска касапница, али то су наши вјековни душмани и нисмо ништа друго ни могли очекивати. Али, њихове марионете и слуге Тадић и Ђилас, који су тада ухапсили и продали нашег генерала ће остати запамћени у историји као издајници! То им понижење и издају не смемо никад заборавити, овако је прослављени рукометни ас Владо Мандић реаговао на правоснажну пресуду доживотног затвора генералу Ратку Младићу.

Мандић, који је пре три године финансирао осликавање мурала с Младићевим ликом у месту Калиновик, казао је да "генерал одлази у вечност, као и војвода Мишић, Путник, Обилић и остали српски хероји."

-Поносан сам што сам Србин као и Ратко Младић, поносан сам што сам имао прилику да га упознам, поносан сам што ми је баш он огњиште и оца у Републици Српској чувао, поносан сам што смо из истог места, Калиновика, поносан сам што га толико мрзе душмани и непријатељи српског рода. Генерале, хвала ти што си нас сачувао, хвала ти на нашој Републици Српској и хвала ти што си ме учинио поносним Србином. Хвала ти на свему - рекао је Мандић. Подсјетимо, Мандић, који такође потиче из Калиновика, финансирао је осликавање мурала с Младићевим ликом на зиду димензија три и по пута два метра. Споменик, који је израдио уметник из Требиња, ограђен је, покривен рефлекторима и камерама. Мурал је заштићен и непробојним стаклом, како не би био уништен. На питање зашто је финансирао мурал, Мандић је тада навео да је то урадио како би се одужио генералу Младићу, кога сматра српским херојем.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Mile 11.06.2021. 17:46
    E i pretrg'o se.
Повезане вијести
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
На данашњи дан рођен Ратко Младић На данашњи дан рођен Ратко Младић
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    1h 11m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    18h 54m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    20h 9m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    13h 11m
    4
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    20h 45m
    0