Волонтерима додијељено 150 захвалница за хуманитарни рад

10.02.2020. 13:42
0
ИЗВОР: СРНА

Представници Црвеног крста Источне Илиџе додијелили су данас 150 захвалница ученицима три основне школе са подручја ове општине који су поводом божићних празника прикупили 150 пакета помоћи за социјално угрожене породице.

Секретар ове организације Ранко Скакавац рекао је Срни да сваке године поводом божићних и васкршњих празника буду организовани волонтери из основних школа „Петар Петровић Његош“, „Алекса Шантић“ и „Јован Дућић“ да у тржним центрима прикупљају намирнице за социјално угрожено становништво.

-Данас желимо на наки начин да се одужимо нашим волонтерима који су током божићних празника прикупили намирнице за 150 пакета у вриједности од 40 до 45 КМ, који су подијељени онима којим је та помоћ била најпотребније - истакао је Скакавац.

Он је указао да је додјела захвалница прилика да се окупе сви волонтери, али и договоре о начину волонтирања и прикупљања помоћи за предстојеће васкршње празнике.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 46m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    21h 51m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 0m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 39m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 7m
    0