Volonterima dodijeljeno 150 zahvalnica za humanitarni rad

10.02.2020. 13:42
0
IZVOR: SRNA

Predstavnici Crvenog krsta Istočne Ilidže dodijelili su danas 150 zahvalnica učenicima tri osnovne škole sa područja ove opštine koji su povodom božićnih praznika prikupili 150 paketa pomoći za socijalno ugrožene porodice.

Sekretar ove organizacije Ranko Skakavac rekao je Srni da svake godine povodom božićnih i vaskršnjih praznika budu organizovani volonteri iz osnovnih škola „Petar Petrović Njegoš“, „Aleksa Šantić“ i „Jovan Dućić“ da u tržnim centrima prikupljaju namirnice za socijalno ugroženo stanovništvo.

-Danas želimo na naki način da se odužimo našim volonterima koji su tokom božićnih praznika prikupili namirnice za 150 paketa u vrijednosti od 40 do 45 KM, koji su podijeljeni onima kojim je ta pomoć bila najpotrebnije - istakao je Skakavac.

On je ukazao da je dodjela zahvalnica prilika da se okupe svi volonteri, ali i dogovore o načinu volontiranja i prikupljanja pomoći za predstojeće vaskršnje praznike.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    20h 2m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    18h 46m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    13h 31m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    10h 30m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    10h 36m
    0