Возило одузето због неплаћених казни у Источној Илиџи, код возача пронађена опојна дрога

19.02.2024. 09:52
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су у Улици српских владара у Источној Илиџи извршили контролу путничког аутомобила „голф 4“ којим је управљао возач И.Ш. из Коњица.

Приликом контроле утврђено је да је возач вишеструки повратник у чињењу саобраћајних прекршаја, те да у Регистру новчаних казни дуг износи 22.940,00 КМ.

Возило је привремено одузето, а даљом контролом и прегледом код И.Ш. пронађена је и једна ПВЦ кесица са садржајем суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу марихуану, навели су из ПУ Источно Сарајево.

Возач је лишен слободе и против истог ће Основном суду у Сокоцу бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка за прекршаје из члана 180 и 220 Закона о Основама безбједности саобраћаја на путивима у Босни и Херцеговини, као и уручен прекшајни налог за учињен прекршај из члана 4 Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Vlado 20.02.2024. 05:39
  I predsjednik Dodik vlada sa dilerima i kriminalcima. Gdje mu je Meci?
Повезане вијести
У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа Одржан састанак са представницима Удружења пчелара „Рој“ из Источне Илиџа
Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи Општина Источна Илиџа финансијски подржава одлазак дјеце у школу у природи
Најчитаније
 • У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
  19h 9m
  12
 • Помјера се старосна доб за пријевремену пензију у Српској
  22h 13m
  0
 • Петогодишњак се угушио чепом од сока
  13h 53m
  0
 • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
  13h 6m
  0
 • Шта треба да знате о дозвољеном минусу у банци?
  23h 57m
  0