Возило одузето због неплаћених казни у Источној Илиџи, код возача пронађена опојна дрога

19.02.2024. 09:52
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа јуче су у Улици српских владара у Источној Илиџи извршили контролу путничког аутомобила „голф 4“ којим је управљао возач И.Ш. из Коњица.

Приликом контроле утврђено је да је возач вишеструки повратник у чињењу саобраћајних прекршаја, те да у Регистру новчаних казни дуг износи 22.940,00 КМ.

Возило је привремено одузето, а даљом контролом и прегледом код И.Ш. пронађена је и једна ПВЦ кесица са садржајем суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу марихуану, навели су из ПУ Источно Сарајево.

Возач је лишен слободе и против истог ће Основном суду у Сокоцу бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка за прекршаје из члана 180 и 220 Закона о Основама безбједности саобраћаја на путивима у Босни и Херцеговини, као и уручен прекшајни налог за учињен прекршај из члана 4 Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Vlado 20.02.2024. 05:39
    I predsjednik Dodik vlada sa dilerima i kriminalcima. Gdje mu je Meci?
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    17h 36m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    6h 49m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 20m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    6h 43m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    21h 40m
    0