Vozilo oduzeto zbog neplaćenih kazni u Istočnoj Ilidži, kod vozača pronađena opojna droga

19.02.2024. 09:52
1
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža juče su u Ulici srpskih vladara u Istočnoj Ilidži izvršili kontrolu putničkog automobila „golf 4“ kojim je upravljao vozač I.Š. iz Konjica.

Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač višestruki povratnik u činjenju saobraćajnih prekršaja, te da u Registru novčanih kazni dug iznosi 22.940,00 KM.

Vozilo je privremeno oduzeto, a daljom kontrolom i pregledom kod I.Š. pronađena je i jedna PVC kesica sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Vozač je lišen slobode i protiv istog će Osnovnom sudu u Sokocu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za prekršaje iz člana 180 i 220 Zakona o Osnovama bezbjednosti saobraćaja na putivima u Bosni i Hercegovini, kao i uručen prekšajni nalog za učinjen prekršaj iz člana 4 Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Vlado 20.02.2024. 05:39
    I predsjednik Dodik vlada sa dilerima i kriminalcima. Gdje mu je Meci?
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    20h 1m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 3m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    16h 56m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    17h 1m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 4m
    1