Врхунски телефони на рате уз бесплатну доставу

10.03.2023. 16:57
0
ИЗВОР: katera.news

Искористите мартовску понуду у м:тел веб шопу за набавку новог телефона по повољнијој цијени и на рате!

Нудимо вам четири одлична модела великих, изванредних екрана и главне камере од 64 МП са којима нема компромиса по питању квалитета слике.

Xiaomi Mi 10T је диван у свим аспектима, даће вам пуну слободу да искажете своју креативност. Моћне функције троструке камере и селфи камере од 20 МП омогућиће вам сјајне фотографије а снажне перформансе снагу за све што вам је потребно да урадите.

Телефон са стилом, Mi 11 Lite 5G је углађен, танак и лаган. Упечатљив прстен даје додатни шарм и окружује моћну главну камеру поред које су и ултра широкоугаона камера од 8 МП и макро камера од 5 МП. Филмски ефекти на камери даће посебну драж вашим снимцима и подићи ће их на виши ниво.

Mi 11 Lite 5G  је спреман за све задатке у пуној брзини, изаберите модел који вам више одговара, Mi 11 Lite 5G 6/128 GB или Mi 11 Lite 5G 8/128 GB.

OnePlus Nord CE је свестрани модел који комбинује елегантан изглед са одличном батеријом, троструком камером и моћним карактеристикама. АИ детекција сцене аутоматски прилагођава подешавања камере, попут боје, контраста и експозиције, за савршене, вјеродостојне фотографије.

Сјајне моделе Xiaomi Mi 10T, Mi 11 Lite 5G или OnePlus Nord CE потражите у м:тел понуди уз препоручену Претплата Топ тарифу.

За више информација о понуди посјетите најближе продајно мјесто или позовите 0800 50000.

Коментари 0
Повезане вијести
Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел
HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а
М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања
Најчитаније
 • Сарајевско-романијски корпус - сами против свих (ФОТО)
  17h 10m
  5
 • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
  5h 7m
  8
 • Гeнерална скупштина УН усвојила резолуцију о Сребреници!
  8h 49m
  7
 • Егзотична пилетина у сосу
  17h 26m
  0
 • Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра
  13h 26m
  2