Врхунски телефони на рате уз бесплатну доставу

10.03.2023. 16:57
0
ИЗВОР: katera.news

Искористите мартовску понуду у м:тел веб шопу за набавку новог телефона по повољнијој цијени и на рате!

Нудимо вам четири одлична модела великих, изванредних екрана и главне камере од 64 МП са којима нема компромиса по питању квалитета слике.

Xiaomi Mi 10T је диван у свим аспектима, даће вам пуну слободу да искажете своју креативност. Моћне функције троструке камере и селфи камере од 20 МП омогућиће вам сјајне фотографије а снажне перформансе снагу за све што вам је потребно да урадите.

Телефон са стилом, Mi 11 Lite 5G је углађен, танак и лаган. Упечатљив прстен даје додатни шарм и окружује моћну главну камеру поред које су и ултра широкоугаона камера од 8 МП и макро камера од 5 МП. Филмски ефекти на камери даће посебну драж вашим снимцима и подићи ће их на виши ниво.

Mi 11 Lite 5G  је спреман за све задатке у пуној брзини, изаберите модел који вам више одговара, Mi 11 Lite 5G 6/128 GB или Mi 11 Lite 5G 8/128 GB.

OnePlus Nord CE је свестрани модел који комбинује елегантан изглед са одличном батеријом, троструком камером и моћним карактеристикама. АИ детекција сцене аутоматски прилагођава подешавања камере, попут боје, контраста и експозиције, за савршене, вјеродостојне фотографије.

Сјајне моделе Xiaomi Mi 10T, Mi 11 Lite 5G или OnePlus Nord CE потражите у м:тел понуди уз препоручену Претплата Топ тарифу.

За више информација о понуди посјетите најближе продајно мјесто или позовите 0800 50000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 52m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    21h 16m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    16h 45m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    8h 22m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    8h 3m
    0