Вучић: Имамо војску, не треба нам НАТО

12.03.2022. 19:58
0
ИЗВОР: СРНА

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија има војску и да не треба да уђе у НАТО, а не може ни да заборави убијену дјецу, војнике и цивиле.

- Неки кажу да треба да уђемо у НАТО, а наш одговор је ми мислимо да земљу треба да чувамо сами, пошто имамо нашу војску која чува нашу земљу и небо. Што се НАТО-а тиче, увек добра сарадња, и лепо је да праштамо, али не можемо да заборављамо. Ни Милицу Ракић, ни Бојану Тошовић, ни Сању Миленковић, ниједно од убијене деце, војника и цивила - рекао је Вучић.

Коментаришући актуелну ситуацију у свијету, Вучић је истакао да је завладало лудило и да више нико никога не слуша.

- Разговарам са светским лидерима и покушавам на рационалан начин да им објасним колико је мир важан. Надам се да ће сви то да схвате - додао је Вучић.

Он је подсјетио да је Србија прије три дана увела забрану извоза житарица, зато што жели да провјери све количине и да буде сигурна да има довољно хлеба, преносе београдски медији.

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем
Вучић: Супротставићемо се светским лобистима снажније него што мисле Вучић: Супротставићемо се светским лобистима снажније него што мисле
Најчитаније
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    11h 37m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    11h 43m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    11h 41m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    1h 19m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    10h 32m
    0