Вук Ћајић из Рогатице постао шампион БиХ у класи МX 85

20.06.2024. 09:20
0
ИЗВОР: katera.news

Након прошлогодишње шампионске титуле првака Србије у мотокорсу, Вук Ћајић ове године послао је и шампион Босне и Херцеговине у мотокорсу у класи МX 85.

Након укупно четири одвежене трке првенства Босне и Херцеговине овај млади спортиста окитио се још једном титулом најбољег мотокрос возача.

- Ове године сам доста тренирао. Конкуренција је све јача и бројнија, тако да нисам ништа могао препустити случају. Након завршетка прошле сезоне, одмах сам наставио са тренинзима. Кад временски услови нису били повољни за вожњу на стази, у фитнес центру сам радио тренинге снаге и кондиције. Поред титуле првака БиХ, и ове године сам већ трећи пут заредом вицепрвак Алпе Адрија шампината, а то су Хрватска, Босна и Херцеговне и Србија - рекао је Вук за Катеру.

Сад слиједи љетна пауза, а послије га чекају три трке у Србији, као и двије у шампионату Источне Европе, трка Свјетског шампионата у Холандији и купа нација у Румунији.

Коментари 0
Повезане вијести
Лице тешко повријеђено у саобраћајној незгоди код Рогатице Лице тешко повријеђено у саобраћајној незгоди код Рогатице
Ауто-мото друштво „Рогатица“ и МУП Српске спровели акцију “Возачи, школа је за нас, опрез је за вас“ Ауто-мото друштво „Рогатица“ и МУП Српске спровели акцију “Возачи, школа је за нас, опрез ...
Дан жалости у Рогатици Дан жалости у Рогатици
Најчитаније
  • Сјећање на погинуле и умрле борце Српске гарде Илиџа
    10h 8m
    0
  • Драган Спасојевић: Инфраструктура је кључ развоја и перспективе Пала
    22h 57m
    10
  • Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца
    6h 40m
    0
  • У Српској поскупљује брашно
    11h 38m
    1
  • На конгресу стоматолога операција уживо и предавања стручњака
    7h 47m
    0