Vuk Ćajić iz Rogatice postao šampion BiH u klasi MX 85

20.06.2024. 09:20
0
IZVOR: katera.news

Nakon prošlogodišnje šampionske titule prvaka Srbije u motokorsu, Vuk Ćajić ove godine poslao je i šampion Bosne i Hercegovine u motokorsu u klasi MX 85.

Nakon ukupno četiri odvežene trke prvenstva Bosne i Hercegovine ovaj mladi sportista okitio se još jednom titulom najboljeg motokros vozača.

- Ove godine sam dosta trenirao. Konkurencija je sve jača i brojnija, tako da nisam ništa mogao prepustiti slučaju. Nakon završetka prošle sezone, odmah sam nastavio sa treninzima. Kad vremenski uslovi nisu bili povoljni za vožnju na stazi, u fitnes centru sam radio treninge snage i kondicije. Pored titule prvaka BiH, i ove godine sam već treći put zaredom viceprvak Alpe Adrija šampinata, a to su Hrvatska, Bosna i Hercegovne i Srbija - rekao je Vuk za Kateru.

Sad slijedi ljetna pauza, a poslije ga čekaju tri trke u Srbiji, kao i dvije u šampionatu Istočne Evrope, trka Svjetskog šampionata u Holandiji i kupa nacija u Rumuniji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
Auto-moto društvo „Rogatica“ i MUP Srpske sproveli akciju “Vozači, škola je za nas, oprez je za vas“ Auto-moto društvo „Rogatica“ i MUP Srpske sproveli akciju “Vozači, škola je za nas, oprez ...
Dan žalosti u Rogatici Dan žalosti u Rogatici
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    10h 20m
    0
  • Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
    23h 9m
    10
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    6h 52m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    11h 50m
    1
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    7h 59m
    0